Opnames op locatie!

Wij helpen u graag verder


Opname op locatie

Opname op locatie.

Een van onze specialiteiten is het maken van live-registraties. Heeft u een bijzonder concert of uitvoering die u voor de toekomst vast wilt leggen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Ook voor livestreams zijn wij een goede partner.
Met onze hoogwaardige apparatuur kunnen wij, afhankelijk van uw wensen of budget, tot 32 sporen realtime opnemen. Ook kunnen wij voor u een klankregisseur bij de opname betrekken.
Op die manier kunnen wij de specifieke sound van uw koor of orkest vastleggen zoals u dat wilt.

Geluid bij beeld.

Doordat wij al jarenlang voor diverse partijen de audio registratie verzorgen bij video/tv opnames  kunnen wij stellen dat we de juiste partij zijn om het geluid voor u vast te leggen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de microfoons dusdanig camoufleren dat ze het beeld niet verstoren.
Bij veel video opnames is er weinig budget  voor het audio gedeelte. Daar hebben wij een oplossing voor .

Stereo Mix

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een directe stereo mix tijdens de opnames. Hierdoor zijn wij de aangewezen partij om voor een aantrekkelijke prijs een nette geluidsregistratie te realiseren. Wij nemen standaard ook tot 32 kanalen op deze kunnen wij tegen een meerprijs masteren naar een stereo mix.

Radio opnames

Ook voor het maken van concertregistraties t.b.v. radio uitzendingen kunt u bij ons terecht. Toegespitst op uw wensen kunnen wij de opname, mastering en montage voor u verzorgen. Wilt u dit zelf doen? Geen probleem: wij leveren de bestanden op het door u gewenst formaat aan.

 

 

Onze opdrachtgevers